Remonttin loppuko...

Ehei...ei kai se nyt jo ala loppua!! Hiukan oon päässy vaan etiäpäin, kun oon keskittynyt tähän hommaan.

Ulkokuori miltei jo valmis...Kaiteet ja rappusset vielä puuttuvat.Sisätilatkin ovat olleet suuren remontin kourissa. Mie kävin kesällä Lieksassa Pielisen museossa ja miulle iski vanhanajan hiprakka. Kaikki piti saada näyttämään vanhalta. Ja koska olohuoneeseeni ei todellakaan mahdu uutta nukkista niin...ehostellaan jo olevaa....Siis eletään melkein tätäpäivää, mutta sisustellaan vanhahkosti...

Hirttä sai vuolla miljoona kapulaa..ja sitten väriä pintaan.Ikkuna puitteet kulahutin ..sammaleen laitto on vielä hiukan kesken, siis yhden ikkunan välissä sitä vasta on! Tässä mummon kammarista kuvaa ennen huonekalujen laittoa...

Kylppärin sivua...

Kylppäri sai uuden lattian ja seinälle uutukaiset laatat..naulakkokin muutti väriä!

Olkkarissa on hirttä seinällä...ja rappuset sai uutta ilmettä!

 

Keittiössä myös hirsi seinät ja lattia josta olen erityisen ylpee! Tosin nää miun kuvat on tänään äärettömän huonoja. Näkyy sitä mitä ei pitis ja täällä on vielä osa tavaroista laatikoissa...Ja kohta pitäis joulua alkaa tänne laittaa...Voi jukra et on pöly iskenyt tähän huusholliin...näkyy hyvin kuvissa!!

Pirpanalla on hiukka tuo muffinien teko tainu karata käsistä, vaikka lieneekö kisut saaneet tuon sotkun aikaiseksi. Niin Jatan ihanaa käsityötä koko setti!

Mutta jahka Pirpana on siivonnut täällä niin laitamme uusia kuvia...

Lastenkammari näyttää nyt tältä...yksi seinä on tapetilla ja muut hirrellä!

Täälläkin on hirttä ja tapettia, mutta sisustus on vielä kesken!

Ja sitten kodinhoitohuone..tänne ei pitänyt tulla mitään uutta. Siis pitihän noitä tiiliä ruveta tänne kokeilemaan. Ja niinhän siinä sitten kävi, et tiili tilaus finn aimolle, et pääsee jatkamaan...Niin ja lattiassa uudet laatat!

Puotikin sai tavarat takaisin ...

Puodin näyteikkunaa pitis ruveta suunnittelemaan, kun...

..kun alkaa tuota väkeä pörräilemään ulkopuolella ja oottaa miulloin se kauppa oikeen aukee...

Eiku jatkamaan hommia..sitä onneks riittää!!!  Verhothan ne puuttuu nyt jokaisesta huoneesta...vielä!