Vastausta vastausta..

Laittelenpa tässä nyt vastausta Jatan heittämään haasteeseen...

1)Varhaisin käsityökokemuksesi?

Nojaa täytyy sanoa et varmaan se kun barbeille käärin kangaspaloista juhlamekkoja oikeen kunnon laahuksen kera.. Barbejahan piti olla kasapäin ja niile myös vaatteita, mutta kyllä se oli äitini joka ne ompeli. Muistan yhdetkin verkkosukat joista olin tosi ylpee...

2)Koulun käsityötunnit-piina vai ilo?

Miulle kyllä piina! En tykännyt niistä yhtään. En ottanut edes valinnaisaineeksi käsitöitä! Mut sit itseni, äitini ja ehkä kaikkien muitenkin ihmetykseksi menin ammattikouluun pukuompelijanlinjalle! Minuu alkoi kiinnostaa vaatteiden suunnittelu,etenkin piirustus.Tosin kaikki suunnittelemat vaatteet täytyi myös toteuttaa. No niitä sitten open kans yhdessä pohdittiin. Hän kannusti kovasti suunnittelu puolelle, mut...Kovasti se varmasti tykkäs, kun yksikin malli oli vuosia mallina uusille oppilaille..

3)Käsitöittesi kirjo-mitä teet?

Teen kortteja, valmistan nukkeja alusta loppuun. Ja nyt tämä nukkekoti on myös saanut sijan sydämessä. Näissä kaikissa yhdistyy se pieni näpertely..

4)Pahin käsityömoka?

No taitaa se pitää myöntää, et kyllä ne sukkien kantapäät miullakin on,paljon kertonee se et äiti sen toisen sukan neulo mitkä koulussa piti tehä!

5)Mieluisin käsityömuoto?

Ehdottomasti "näpertely"!! Teen kaikki nuken vartalot ja vaatteet yleensä käsin ommellen!

6)Idolisi käsityöalalla?

Ihailen suuresti kaikkia ihmisiä, jotka tekee aisioita käsillä. Oli ne vaatteita taikkapa kodin sisustukseen liittyviä asioita! Ja nyt uutena"ystävyytenä" te kaikki minijuttu- ihmiset. Mitä kaikkea sitä ihminen osaakin tehdä vaikka"roskasta"!! Täytyy antaa kyllä kunniamaininta uudelle tuttavuudelle Jatalle! Mikä taito hänellä on!

7)Lempikäsityö kautta aikaan?

Kun hokasin tämän nukkisjutun niin tämä on kyllä se mistä saan sitä jotai et jaksaa..

8)Mitä haluaisit vielä joskus toteuttaa käsityömaailmassa?

Vaikka mitä! Mut kyllä jos joskus saisin tehtyä tuonne nukkekotiini nuket, niin olisi siinä ainakin jotain. Ja ja...ja..taitaa olla mahdoton ajatus et joskus ois kaikki haaveet tehtynä!

9)Työn alla juuri nyt?

Remonttia nukkiksessa.. ja joulu on tulossa joten pikku hiljaa hivuttaudun siihen tunnelmaan.

10)To-do listalla?

Liian paljon???

Huh siinäpä taisi olla kaikki!

Laitan tämän haasteen etiäpäin NUKKEKOTI TUPASVILLAN SARILLE!

syksyn jatkoja kaikille!